Some'ler için ağ ve malware analizi - Akyıldız, M.Alparslan. (Ankara: Gazi Kitabevi, 2018)
Some'ler İçin Ağ ve Malware Analizi kitabı Malware Analizine Giriş ve Genel Kavramlar, Temel Statik Analiz, Temel Dinamik Analiz, Bellek Döküm Analizi, İleri Seviye Statik ve Dinamik Analiz Yöntemleri, Saldırı Trafik Analizi konularını ele alan bir çalışmadır
1
Keywords: Bilgisayar bilimi; Computer science