Yapı malzemeleri tanımları, özellikleri, deney esasları ve kullandıkları yerler ders notları - Durmaz, Mahmut (Gazi Kitabevi, 2019)
Tanımları, Özellikleri, Deney Esasları ve Kullandıkları Yerler Ders Notları...