Yapı malzemeleri tanımları, özellikleri, deney esasları ve kullandıkları yerler ders notları - Durmaz, Mahmut (Ankara: Gazi Kitabevi, 2019)
Tanımları, Özellikleri, Deney Esasları ve Kullandıkları Yerler Ders Notları...
1
Keywords: Yapı malzemeleri tanımları; Definitions of building materials