Analitik geometri - Yüce, Salim (Ankara: Pegem Akademi Yayıncılık, 2020)
Bu kitap, üniversitelerin Matematik, Matematik Mühendisliği, Matematik Bilgisayar, İstatistik, Matematik Öğretmenliği bölümlerinde ve bazı bölümlerin servis dersi olarak okutulan lisans düzeyinde "Analitik Geometri" derslerine yardımcı olması amacı ile hazırlanmıştır.
1
Keywords: Analitik geometri; Analytical geometry