Çözümlü yüksek matematik problemleri 2 - Pişkin, Erhan (Pegem Akademi Yayıncılık, 2019)
Bu kitap; seriler, çok değişkenli fonksiyonlar, vektör değerli fonksiyonlar, iki katlı integraller, üç katlı integraller, eğrisel integraller, yüzey integralleri, özel fonksiyonlar ve Fourier serileri ile ilgili tanım, teorem ve çok sayıda çözümlü problemden oluşmaktadır.