Binaların yangına direnç sürelerinin kapalı hacim özelliklerine göre belirlenmesi - Altıntaş, Sedat (Ankara: Palme Yayınevi, 2020)
Performans esaslı yangın güvenliği tasarım çalışmalarına katkıda bulunmak, konuyu yangın yönetmeliği ekseninden tartışılmasını sağlamak amacıyla bu tez çalışması kısmen sadeleştirilerek kitap halinde sunulmuştur.
1
Keywords: Fire; Yangın