Afet riski altındaki alanların dönüştürülmesi ve çevreye karşı suçlar paneli - Balcı, Murat (Ankara: Seçkin Yayıncılık, 2012)
"Bu kitapta, Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun hakkında hazırlık çalışmaları ve değerlendirmeler, yerel yönetimlerde dönüşüm ve inşaat sektörünün rolü ile, TCK.nun 181-184'ncü maddelerinde düzenlenen çevreye karşı suçlar yer almaktadır, Çevreye karşı suçlar bölümünde; Yargıtay Kararları Işığında Çevreye Karşı Suçlar, Çevrenin Katen Kirletilmesi Suçu, İmar Kirliliğine Neden Olma Suçu ve Taksirle Çevrenin Kirletilmesi Suçu ile ilgili tebliğler yer almaktadır."
1
Keywords: İmar hukuku; Zoning law