Autocad 2012 - Gök, Kadir; Gök, Arif. (Ankara: Seçkin Yayıncılık, 2012)
Bilgisayar Destekli Görsel Tasarım araçlarından biri olan AutoCAD'in son sürümünün kullanım ve uygulamalarının anlatıldığı bu kitapta, konular AutoCAD'i hiç bilmeyen kişilerin anlayabileceği şekilde basit, sade ve bol örnekli olarak anlatılmıştır. Kitapta, AutoCAD'in en çok kullanıldığı alanlar olan Makine ve Mimarlık bölümlerinden çok sayıda örnek uygulama ve alıştırmaya da yer verilerek, konunun daha iyi anlaşılması amaçlanmıştır.
1
Keywords: Autocad