Web tasarımcısının el kitabı - Çavuş, Musa. (Ankara: Seçkin Yayıncılık, 2012)
Web Sayfası hazırlamak istiyorsanız ve bunun için de çok vaktiniz yoksa, web sitesi oluşturmak için en yeni web teknolojileri olan JQuery, CSS ve Ajax bilmeniz size oldukça zaman kazandıracaktır. Kitapta, JQuery, CSS ve Ajax programları detaylı ve bol örnekli olarak anlatılarak, nasıl ve ne şekilde web sayfası yapabileceğinizi, hazırlamış olduğunuz sitenin diğer sitelerle arasındaki bilgi alışverişinin nasıl olabileceği gibi önemli konulara değinmiştir. Ayrıca, günümüzde her programcının bilmesi gereken mobil programlama (IPhone ve Android) konusu da web sitesi ile bağlantılı olarak kitapta anlatılmıştır. Bu sayede kendinizi akıllı telefon ve tablet bilgisayar konusunda da geliştirebilir, uygulamalarınızı IPhone ve Android marketlerde dünyaya sunabilirsiniz. Kitapta konular bol örnekli, ekran görüntüleri ve yazarın mesleği gereği edindiği tecrübelerden oluşan ipuçları eşliğinde anlatılmıştır. Bu sayede konulara daha kolay ve hızlı bir şeklide hakim olmanız amaçlanmıştır.
1
Keywords: Web tasarımı; Web designing