Teknik resim - Başak, Hüdayim (Ankara: Seçkin Yayıncılık, 2009)
Teknik Resim kitabı: Meslek Liseleri, Meslek Yüksek Okulları, Teknik Eğitim Fakülteleri ve Mühendislik Fakültelerinde okultulmak üzere ders kitabı olarak hazırlanmıştır. Teknik resim bilgilerinin ve kurallarının 14 ana başlık altında incelendiği kitapta her bölümün sonuna "Bölüm Değerlendirme Soruları" başlığı altında o bölüme ait test soruları verilmiştir. Ayrıca; konu ile ilgili en son çıkan ulusal ve uluslararası standartlardan ve basılmış birçok kaynaktan faydalanılmıştır. Kitabın eki olan "Uygulama Yaprakları" ise konunun daha iyi anlaşılması amacıyla okuyucuya sunulmuştur.
1
Keywords: Teknik resim; Technical drawing