Ortalama hız tespit sistemleri - Günay, Banihan; Akgöl, Kadir (Ankara: Palme Yayınevi, 2020)
Bu kitapta kalibrasyon yerine doğrulama kelimesi tercih edilecektir. Çünkü Ortalama Hız İhlal Tspit Sistemlerinde, anlık hız ölçen radar cihazlarındakinin aksine , kurulu bir sistemin doğruluğu kontrol edilmektedir. Kitapta kullanılan ama Türkçemizde daha tam oturmamış yada birden fazla karşılığı olan teknik kelime ve terimlerin ingilizceleri geçtiği sayfanın altında dipnot olarak verilmektedir.
1
Keywords: Hız tespit sistemleri; Speed detection systems