Elektrik devrelerinin temelleri - Floyd, Thomas L. (Palme Yayınevi, 2020)
Bu kitap , iki bölüme ayrılmıştır: Doğru Akım Devreleri , Bölüm 1-7 arasında ve Alternatif Akım Devreleri Bölüm 8-15 arasındadır.