Uygulamalı matematik - Altın, Abdullah . (Ankara: Gazi Kitabevi, 2020)
1 Kuvvet Alanları ve Kuvvet Alanında Yapılan İş 2 Kütle, Ağırlık Merkezi ve Eylemsizlik Momenti 3 Periyodik Fonksiyonlar ve Fourier Serileri 4 İntegral Yardımıyla Tanımlanan Bazı Özel Fonksiyonlar 5 Özdeğer Problemleri 6 Bessel Diferensiyel Denklemi ve Bessel Fonksiyonları 7 Legendre Denklemi ve Legendre Fonksiyonları 8 Gauss Denklemi ve Hipergeometrik Fonksiyonlar
1
Keywords: Matematik; Maths