Rad studio ile Delphi programlama - Sarı, İsmail (Ankara: Seçkin Yayıncılık, 2020)
Kitap; Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Bilgisayar ve Enformatik Mühendisliği, Yönetim Bilişim Sistemleri ve Bilgisayar Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği lisans programlarında ve Bilgisayar Teknolojileri, Bilgisayar Programcılığı önlisans programlarında okutulan "Görsel Programlama", Algoritma Geliştirme", "Nesne Tabanlı Programlama" ve "Programlama Temelleri" gibi derslere uygun olarak hazırlanmıştır. Konular anlatılırken 120 çözümlü uygulama örneği ve proje uygulamalı örnek sorular ile konunu daha iyi anlaşılması hedeflenmiştir. Kitap; önlisans, lisans ve lisansüstü öğrencileri ile Programlama ile uğraş-mak isteyen herkes içindir.
1
Keywords: Delphi programlama; Delphi programming