Yazılım testi - iş analizi - kullanılabilirlik - Yitmen, Lütfi Koray (Seçkin Yayıncılık, 2020)
Başarısız olan Bilgi Teknolojileri (BT) projelerinin katili kim? Aklınıza ilk gelen zanlı yazılımcı mı? Eğer bu şekilde düşünüyorsanız yanılıyorsunuz derim. 20 yılı aşkın süredir Keytorc Yazılım Test Hizmetleri olarak, yurtiçi ve yurtdışında gerçekleştirdiğimiz danışmanlık ve dış kaynak kullanımı projelerinde edindiğimiz tecrübeler ışığında yukarıdaki soruya, bu kitapla daha geniş bir açıdan bakmanızı sağlıyor olacağız. Bu sayede BT projelerinde başarının veya başarısızlığın tek kaynağının kodlama ve kodu geliştiren yazılımcılar olmadığını; yazılım testi, iş analizi ve kullanılabilirliğe de çok fazla işler düştüğünü görüyor olacaksınız. "İyi bir Futbolcu mu? İyi bir Sporcu mu? Yoksa İyi bir Test Uzmanı mı?" isimli yeni bir bölüm eklenerek güncellenmiş 4. baskısını yapan kitap; test uzmanı, iş analisti ve kullanılabilirlik uzmanı, BT projelerinde başarılı olmak isteyen ya da benzeri alanlardaki bilgilerini artırmak isteyen herkes için eşsiz bir kaynak oluşturmaktadır. Kitap ayrıca ISTQB® ve CBAP® sınavlarına yardımcı kaynak niteliğindedir.