İleri düzey Excel 2019 - Bağcı, Ömer (Seçkin Yayıncılık, 2020)
Kitap, gördüğü yoğun ilgi sonucunda yeni sürüme göre güncellenmiş 9. Baskını yapmıştır. Türkiye'nin en seçkin firmalarına Excel ve Excel Raporlama eğitimi ve danışmanlık hizmeti veren yazar, bu kitapta yılların getirdiği tecrübe ile işinizde Excel'i nasıl verimli şekilde kullanabileceğinizi, işlevsel ve kullanışlı raporları nasıl hazırlayacağınızı adım adım ve sade bir dille anlatıyor. Bu kitap sayesinde, günlük Excel kullanımınızı hızlandıracak kısayolları, püf noktalar ile Dashboard Rapor oluşturmak için bilmeniz gereken konuları, Düşeyara işlevini kullanmayı, Eğer işlevlerini kullanmayı, Pivot Tablo oluşturmayı öğrenecek ve raporlarınızı, listelerinizi oluşturabilecek, formülleri ve fonksiyonları kullanmayı öğreneceksiniz ve yazarın online Excel eğitim sitesi olan vidoport.com üzerindeki Excel eğitim videoları ile öğrendiklerinizi pekiştirerek, yeni bilgiler öğrenebileceksiniz. Bu baskıda yer alan Power Query (Al ve Dönüştür) özelliği kullanımı konusu sayesinde Power BI alt yapınızı oluşturacak, konularına göre dağıtılmış ve toplu olarak da bulunan Excel ipuçları sayesinde de Excel'de hiç bilmediğiniz kısayolları öğreneceksiniz. Ayrıca kitabı alan herkese vidoport üzerinden online eXCEL eğitimleri HEDİYE