Solidworks simülasyon temelleri - Gök, Serkan (Ankara: Seçkin Yayıncılık, 2020)
Kitap; Makine ve Metal Teknolojileri Programlarında, Makine, Otomotiv, Mekatronik, Malzeme ve İmalat mühendisliklerinde, okutulan Bilgisayar Destekli Çizim, Bilgisayar Destekli Teknik Resim dersine yardımcı, İleri Modelleme Teknikleri, Bilgisayar Destekli Analiz, Bilgisayar Destekli Mühendislik Analizi ve Bilgisayar Destekli Tasarım ve Analiz derslerinde ana kaynak olarak kullanılabilecek şekilde temel seviyede ve öğrencilerin sıkıntı çekmeden anlayabileceği düzeyde hazırlanmıştır. Kitabın içeriğinde SolidWorks paket programı olan SolidWorks Simülasyon araçlarının kullanımı örnekler ile anlatılmıştır. Gereksiz detaylara girilmemeye dikkat edilen kitapta, her konuya değinilmeye dikkat edilmiştir. Ayrıca kendini geliştirmek isteyen tasarımcı ve mühendislere kaynak olabilecek seviyededir.
1
Keywords: Solidworks simülasyon; Solidworks simulation