C# 9.0 - Yanık, Memik (Seçkin Yayıncılık, 2021)
Bu kitapta 600 sayfa boyunca C# programlama dilinin 9.0 sürümü Visual Studio 2019 kullanılarak temelden anlatılmaktadır. Bu kitabın bütün sayfaları ilk okumada anlaşılacak yalınlıktadır. Bu kitap, C# ile uygulama geliştirmeye kendi kendine öğrenmek isteyenler için hazırlanmıştır. Programcılık konusunda henüz yolun başında olan birisinin karşısına ileride çıkması muhtemel kavramlar, teknikler ve ayrıntılar sırasıyla temelden anlatılmıştır.