Mühendislik etiği - Oğulata, Tuğrul (Ankara: Gazi Kitabevi, 2021)
Kitapta etik hakkında genel bilgiler verildikten sonra, iş hayatında görülen etik ve etik dışı davranışlar üzerinde durulmuş, daha sonra mühendislik etiği üzerinde gerçek ve örnek vakalarla değerlendirmeler yapılmıştır. Ayrıca etik sorunlarla karşılaşılma halinde nasıl bir yol izlenilmesi gerektiği yönünde de açıklamalar yapılmıştır.
1
Keywords: Mühendislik etiği; Engineering ethics