Arduino tabanlı tasarım ve uygulamalar - Çelebi, Muharrem (Seçkin Yayıncılık, 2021)
Kitabın ilk bölümünde mikrodenetleyici ve kodlama konusunda temel bilgiler aktarılmış, ikinci bölümde ise farklı konu alanlarında gerçekleştirilen 10 adet tasarımın detayları okuyucular ile paylaşılmıştır. Kitabın hedef kitlesi sadece meslek lisesi, meslek yüksek okulu veya mühendislik fakültelerinin elektrik, elektronik, bilgisayar, biyomedikal, mekatronik bölümlerinde okuyan öğrenciler değil, ARDUINO konusunda kendini geliştirmek ve yeni ufuklar açmak isteyen herkesin faydalanacağı bir kaynak kitaptır. Kitapta sunulan bilgiler sade, yalın bir şekilde ve tam bir bütünlük içinde sunulmuştur. Bu sayede okuyucuların keyifle faydalanabilecekleri bir eser haline gelmiştir. Kitapta yer alan tasarımlar ses, biyomedikal, görüntü, filtreleme, robotik gibi farklı alanlardan uygulamalar içermektedir. Dolayısıyla, ARDUINO, gömülü sistemler, sinyal işleme gibi farklı konularda ilgilenen herkesin ilgisini çekecektir.