Sinyaller ve sistemler - Gazi, Orhan (Seçkin Yayıncılık, 2021)
Gözden geçirilmiş ve güncellenmiş 5. baskını yapan kitap; Elektrik, Elektronik, Elektronik-Haberleşme ve Elektrik-Elektronik mühendisliklerinde okutulan "Sinyaller ve Sistemler (İşaretler ve Sistemler)" dersine uygun olarak, temel seviyede ve öğrencilerin anlayacağı şekilde bol örneklerle hazırlanmıştır. Ayrıca, konu ile ilgilenenlere de temel seviyede bilgi vermektedir. Kitapta, konu ile ilgili temel kavramlar, gereksiz detaylara girmeden öğrencinin anlayacağı şekilde hazırlanmış, kitapta bulunan 225'i Çözümlü, 325 örnek soru da konuların anlaşılması için yardımcı olmaktadır. Kitap, ders kitabı olarak hazırlanmış olmasına karşın, konuyla ilgili kendini geliştirmek isteyenlere de kaynak olacaktır.