Küçük ve orta büyüklükteki işletmelerde (kobi) : muhasebe ve finans üzerine güncel araştırmalar - Yerdelen Kaygın, Ceyda; Ayaydın, Hasan (Ankara: Gazi Kitabevi, 2021)
Kitapta yer alan bölümler önce hakem sürecinden ardından editör incelemesinden geçmiştir. Sosyal hayatın başkalaştığı Covid-19 sürecinde bu çalışmanın tamamlanmasında değerli çalışmalarıyla katkı sunan bölüm yazarlarına, özveride bulunan hakemlerimize teşekkürlerimizi sunarız. Bu kitabın siz kıymetli okuyucuların değerli katkıları ve literatürdeki gelişmeler ışığında sürekli iyileştirilerek bilim camiasına katkı sunması beklenmektedir. Hata ve eksiklikleri yazarlara ait olan bu kitabın bilim camiasına, esnafımıza, sanayicimize, KOBİ' lerimize, yatırımcılara, araştırmacılara, yöneticilere, karar vericilere, politika yapıcılara, öğrencilerimize, ülkemize hayırlı ve yararlı olmasını ve yeni araştırmalara kapı aralamasını diliyoruz.
Muhasebe ve finans üzerine güncel araştırmalar.
1
Keywords: İşletmelerde ekonomi; Economics in business