Arm işlemci programlama - Arvas, Mehmet Akif. (Ankara: Seçkin Yayıncılık, 2021)
Tüm elektronik, yapay zeka ve kontrol ünitelerinin büyük bir bölümünde, Arm işlemci kullanılmaktadır. Kitapta Arm yapısının karmaşıklığını gideren, kullanıcıya basit arayüz ve anlaşılır kod yapısıyla projeler gerçekleştirmeye yarayan, MBED OS online platformu kullanarak konular anlatılmıştır. Ek olarak, Türkiye'de ilk defa bir kitabın içinde CubeMX/Keil platformu anlatılmış, anlatılan konular, 110 farklı ve denenmiş projeler ile konuların daha iyi anlaşılması sağlanmıştır. Yine aynı şekilde C/C++ ile yazılmış kod yapıları da sade ve basit bir dille anlatılmaya çalışılmıştır. Kitaptaki örnek projelere bakarak, kendi özgün projenizi oluşturabilir veya bu projeleri kendi sisteminizde kullanabilirsiniz. Kitapta yer alan denenmiş ve çalıştırılmış 110 projenin uygulama kodlarını www.seckin.com.tr'den indirebilirsiniz.
1
Keywords: Programlama; Programming