Yöneylem araştırması uygulamalar ve algoritmalar - Winston, Wayne L.; Goldberg, Jeffrey B.; Benzer, Recep .; Erkollar, Alptekin (Ankara: Palme Yayınevi, 2021)
Bu kitap, yöneylem araştırması veya yönetim bilimi sistemleri alanında kullanılması amacıyla tasarlanmış olup, işletme , endüstri mühendisliği, matematik, ekonomi alanlarında da lisans, lisansüstü öğrencilere faydalı olacaktır. Yöneylem araştırması konularında referansa ihtiyaç duyacaklar için bir başvuru eseri niteliğinde olacaktır.
1
Keywords: Operations research; Yöneylem araştırması