İleri mühendislik elektromanyetiği - Balanis, Constantine A. (Palme Yayınevi, 2021)
Kitabın konusunu, özellikle hem sivil hem de askeri teknolojilerde yoğun olarak kullanılan ''elektromanyetik dalgalar'' oluşturmaktadır.Kitap Maxwell denklemlerinden başlayarak , İntegral Eşitlikler ve Moment Metodu, Düzgün Geometrik Kırınım Teorileri ve Green fonksiyonları gibi daha ileri düzey konuları da içermektedir.