İleri mühendislik elektromanyetiği - Balanis, Constantine A.; Salma, Alp Oral. (Ankara: Palme Yayınevi, 2021)
Kitabın konusunu, özellikle hem sivil hem de askeri teknolojilerde yoğun olarak kullanılan ''elektromanyetik dalgalar'' oluşturmaktadır.Kitap Maxwell denklemlerinden başlayarak , İntegral Eşitlikler ve Moment Metodu, Düzgün Geometrik Kırınım Teorileri ve Green fonksiyonları gibi daha ileri düzey konuları da içermektedir.
1
Keywords: Engineering electromagnetics; Mühendislik elektromanyetiği