Uçak elektronik gösterge sistemleri - Ürgün, Satılmış (Ankara: Palme Yayınevi, 2021)
Bu kitap, yaygın olarak kullanılan hava aracı elektronik gösterge sistemlerinin çalışma prensipleri ve bu bilgilerin okunduğu göstergeler hakkında derinlemesine bilgi sağlamaktadır. Kitap içeriği SHT PART 66'daki Gösterge ve Kayıt sistemleri içeriğine göre hazırlanmıştır. Bu içerikteki konuların daha iyi anlaşılabilmesi için ilaveten temel bilgileri içeren bir giriş bölümü eklenmiştir.
1
Keywords: Aviation; Havacılık