Android programlama - Güngör, Şerif (Ankara: Seçkin Yayıncılık, 2021)
Bu kitap ile başlangıç seviseyinde JavaSE, OOP destekli C#, Python, PHP bilen kişiler rahatlıkla Native olarak Android Uygulamaları üretebilecektir. Kitapta anlatılan konuların daha iyi anlaşılması için 100'den fazla uygulamalı örnek projeye ve kodlarına yer verilmiştir. Ayrıca, Android programlama yapabilmek için en temel konulardan olan Intent, Adapter ve SQLite konularını birbirleriyle bağlantılı şekilde bu kitapta bulabilecek, uygulama geliştirme senaryolarını güçlü bir şekilde öğrenebileceksiniz. Temel seviye Android Programlamadan, ileri seviye Android programlamaya kadar hazırlanmış olan bu kitap, bol örnekli anlatım ve projeli bir eğitim kitabının olması yanı sıra, lise ve üniversitelerde kaynak ders kitabı olabilecek seviyede hazırlanmıştır.
1
Keywords: Android programming; Android programlama