Mühendislikte meslek ahlakı - Tansel, Ülkün (ODTÜ Yayıncılık, 2023)
Bu kitapta, insanla birlikte gelişen ahlak düşüncesini, insanlığın ahlak alanında binlerce yıldır biriktirdiği büyük bilgi hazinesini sergilemeyi ve içinde yaşadığımız çalkantılı dünyada, başı dik alnı ak bir yaşam yönünde bu bilgi hazinesinden yararlanılması amaçlanmaktadır.