Güç elektroniği devreleri: Matlab ve simulink çözümleri - Arifoğlu, Uğur (Ankara: Palme Yayınları, 2023)
Kitapta, teorisi açıklanan her konunun bitiminde konu ile alakalı problemler çözülmüş ayrıca her bölüm sonunda bölüm konusu ile ilgili çok sayıda çözümlü problemler verilmiştir. Her problemin çözümü hem matlab kod dosyası hem de simulink dosyası ile de kontrol edilmiştir.
2
Keywords: Elektrik-Elektronik Mühendisliği, -- Devreler; Electronics Engineering, -- Circuits