Herkes için su / ısı yalıtımı yapı güçlendirme ve yapı kimyasalları rehberi: malzeme bilgisi - uygulama - yönetmelikler - Keskin, Akın (Ankara: Seçkin yayıncılık, 2023)
Güncellenmiş 3. baskısını yapan kitapta, gelen yoğun istek üzerine "yeni uygulama detayları" eklenmiş ve "ısı yalıtım" konusu daha detaylı hale getirilmiştir. Uzun yıllar, inşaat alanında yüzlerce inşaat uygulamasını bizzat yapan ve yöneten İnşaat Mühendisi Akın KESKİN tarafından hazırlanan bu kitap, yazarın mesleki deneyimlerini ve karşılaştığı sorunların cevaplarını içermektedir. Yalıtım, Güçlendirme ve Yapı Kimyasalları, çok kullanılan ama aynı oranda bilginin eksik olduğu bir alandır. Kitapta, konuya ilişkin malzemeler, uygulama alanları, malzemelerin kesitleri ve konuya ilişkin yönetmelikleri bulabilirsiniz.
Su deposu yalıtımı - Teras su yalıtımı - Yapı temelli su yalıtımı - Mantaloma ısı yalıtımı - Yapı kimyasalları - Yapı güçlendirme - Uygulama kesitleri - Mesleki yeterlilik kurumu ilgili standartları- Su yalıtım yönetmeliği (2017)
1
Keywords: Mühendislik bilimleri -- İnşaat mühendisliği uygulamaları; Engineering sciences -- Civil engineering application