Oyun teorisi - Karakaş, Bülent (Palme Yayınevi, 2023)
Oyun Teorisi çıkış noktası itibariyle bir sosyal bilim disiplini gibi görülebilir. Ancak Oyun Teorisi bir matematik disiplinidir. Uygulama alanı oldukça geniştir