Oyun teorisi - Karakaş, Bülent; Baydaş, Şenay (Ankara: Palme Yayınevi, 2023)
Oyun Teorisi çıkış noktası itibariyle bir sosyal bilim disiplini gibi görülebilir. Ancak Oyun Teorisi bir matematik disiplinidir. Uygulama alanı oldukça geniştir
2
Keywords: Matematik, -- Matematik eğitimi; Mathematics, -- Mathematics education