Eğriler ve yüzeyler - Karakaş, Bülent; Baydaş, Şenay (Ankara: Palme Yayınevi, 2022)
Bu kitap eğri ve yüzeyleri R3 te incelemektedir. Anlatılan tüm teori üst boyutlu uzaylar için de geçerlidir. Kitaba Matlab uygulamasının eklenmesi, kinematik geometriye atıfta bulunulması ileride yazılacak olan kitaplar için bir öncü olması ve aktarılan bilgilerin diğer disiplinlerle de bağlantısının tesis edilebilirliğini göstermesi açısından önemlidir.
2
Keywords: Matematik, -- Matematik eğitimi; Mathematics, -- Mathematics education