Modern fizik ilaveli fen ve mühendislik için fizik cilt-3 : modern fizik - Serway, Raymond A. (Palme Yayınevi, 2022)
Bu ders kitabı, fen veya mühendislik alanında öğrenim gören öğrencilere fiziğe giriş dersi için hazırlanmıştır.