Modern fizik ilaveli fen ve mühendislik için fizik cilt-3 : modern fizik - Serway, Raymond A.; Jewett Jr., John W.; Yahşi Uğur (Ankara: Palme Yayınevi, 2022)
Bu ders kitabı, fen veya mühendislik alanında öğrenim gören öğrencilere fiziğe giriş dersi için hazırlanmıştır.
2
Keywords: Mühendislik bilimleri, -- Fizik; Engineering science, -- Physics