Mühendislik ve temel bilimler için MATLAB destekli sayısal analiz - Esfandiari, Ramin S. (Palme Yayınları, 2022)
Bu kitabın birinci baskısının yayınlanmasının üstünde 4 yıl geçti. Bu süreçte birinci baskıda kullanılan birçok içerik test edilmiş oldu ve yeni baskıyı daha etkin ve okur dostu kılacak şekilde iyileştirme ve değişiklikler yapıldı.