Mühendislik ve temel bilimler için MATLAB destekli sayısal analiz - Esfandiari, Ramin S.; Engin, Tahsin; Özgören, Muammer; Kemerli, Muaz; Mercan, Hatice (Ankara: Palme Yayınları, 2022)
Bu kitabın birinci baskısının yayınlanmasının üstünde 4 yıl geçti. Bu süreçte birinci baskıda kullanılan birçok içerik test edilmiş oldu ve yeni baskıyı daha etkin ve okur dostu kılacak şekilde iyileştirme ve değişiklikler yapıldı.
Kitabın orjinal adı: Numerical methods for engineers and scientists using matlab
2
Keywords: Mühendislik bilimleri, -- Matematik; Engineering sciences, -- Mathematics