C# ile nesneye dayalı programlama - Öz, Cemil (Palme yayınevi, 2023)
Bu kitabın amacı, C# programlama diline ait ifade ve yapıları kullanarak nesneye dayalı programlamanın temel prensiplerini öğretmektir. C# programlama dili komut ve yapıları da öğrenilmiş olacaktır. Programlar çoğunlukla Konsol için geliştirilmiş olmakla birlikte Windows Form programlamanın temelleri de verilmiştir. Bu kitabın öncelikli kitlesi programlama öğrenmeye başlayan öğrencilerdir. Her bir konu önce açıklanmış ve örneklendirilmiştir. Örnek uygulamaların tamamı Visual Stüdyoda geliştirilmiş ve denenmiştir. Programlara ait örnek ekran çıktıları da verilmiştir.