Kalkülüs : eksiksiz bir ders - Adams, Robert A.; Essex, Christopher; Terziler, Mehmet; Öner, Tahsin (Ankara: Palme Yayınevi, 2023)
10. baskı, dört dönem kalkülüs için uygun olan mevcut standart materyale ek olarak, diferansiyel denklemlerde bir dönem ders için uygundur. Yalnızca beş standart geleneksel materyal dersini vermek için kullanılmaz.
Onuncu baskıdan çeviri - cilt I
Keywords: Matematik, -- Matematik eğitimi; Mathematics, -- Mathematics educations