Termodinamik 2 - Atmaca, Mustafa; Ezgi, Cüneyt (Ankara: Palme Yayınevi, 2023)
Termodinamik-2 kitabı, daha önce yayımlanan Termodinamik-1 kitabının devamı niteliğindedir. Termodinamik-2 kitabı yedi bölümden oluşmaktadır. Kitabın birinci bölümünde ek serji konusu anlatılmıştır. İkinci bölümde gaz akışkanlı güç çevrimleri anlatılmıştır. Üçün cü bölümde buharlı ve birleşik güç çevrimleri açıklanmıştır. Dördüncü bölümde buhar sıkıştırmalı soğutma ve ısı pompası sistemleri, beşinci bölümde iklimlendirme sistemle rine yer verilmiştir. Altıncı bölümde gaz karışımları ve yedinci ve son bölümde ise yanma konusu detaylı olarak anlatılmıştır.
Keywords: Mühendislik bilimleri, -- Kimya mühendisliği; Engineering sciences, -- Chemical engineering