İnşaat sektöründe zaman yönetimi temel kavramlar ve Primavera programı ile proje planlaması örneği - Çevikbaş, Murat (Seçkin Yayıncılık, 2024)
Gözden geçirilmiş ve genişletilmiş 3. Baskısını yapan kitapta, okuyuculardan gelen yoğun istek üzerine "Gecikme Kaynaklı Doğan Maliyet Hesabı, Verimlilik Azalması Kaynaklı Hak Talebi ve Detaylı İş Programı" konuları da eklenmiştir. Mesleği gereği bugüne kadar yurt içinde ve yurt dışında çok sayıda inşaat projesinde bizzat görev alan yazar; inşaata başlangıç, yönetme ve sonlandırma aşamalarında karşılaştığı sorunlardan, danışmanlık verdiği kişi / kurumlardan gelen taleplere kadar yaşadığı tüm tecrübelerini kitaba aktarmıştır. Aynı zamanda akademisyen de olan yazar, kitabı yazarken pedagojik olarak da yazım ve anlatım kurallarına dikkat ettiğinden, konuların anlaşılması ve uygulanması daha kolay olmuştur. Bu eser ile okuyuculara inşaat ve endüstri sektöründe zaman yönetimi ile ilgili temel proje yönetimi kavramlarının aktarılması ve Primavera Programı ile örnek olay İncelemesi yapılarak programı pratikte etkili kullanma yetisi kazandırmak amaçlanmıştır. Bu kapsamda bu kitap, hem inşaat ve endüstri sektörü çalışanları için bir el kitabı olması hem de üniversitelerde inşaat mühendisi, mimarlık ve endüstri mühendisi adayı öğrenciler için bir ders kitabı olarak kullanılabilecektir.