Full stack programlamaya giriş - Sebetci, Özel (Ankara: Seçkin Yayıncılık, 2024)
Bu kitap, yazılım dünyasına giriş yapmak ya da bilgi ve becerisini ileriye taşımak isteyen herkese hitap etmektedir. Kitap, üniversitelerde, ilgili bölümlerde yazılım, yazılım geliştirme ve programlama konusunda dersler veren Doç. Dr. Özel Sebetci tarafından hazırlanmıştır. Kitap, yazılım geliştirme temellerinden başlayarak, frontend ve backend geliştirme, veritabanı yönetimi, yapay zeka modellerinin oluşturulması ve uygulanması gibi konuları ele alır. Hem yeni başlayanlar hem de deneyimli geliştiriciler için faydalı olan bu kaynak, adım adım uygulama örnekleri ve rehberlerle doludur. Teknoloji trendlerini takip edenler için önemli bir referans olan bu kitap, yazılım dünyasındaki bilgiyi ve becerileri artırmak isteyen herkes için bir rehberdir.
Eser adı sonunda: yapay zeka özel bölümü ile
2
Keywords: Programlama