Taşınma süreçleri ve ayırma süreci ilkeleri - Geankoplıs, Chrıstıe John; Hersel, A. Allen; Lepek, Danıel H.; Yapıcı, Sinan (Ankara: Palme Yayınevi, 2024)
Kimya mühendislerinin momentum, ısı ve kütle transfer süreçleri bilgisinin yanı sıra ayırma süreçleri bilgisi gereksinimlerine de cevap vermek amacıyla yazılmış bulunan Taşınma Süreçleri ve Ayırma Süreci İlkeleri'nin beşinci baskısı, bütün bu konuları birleşik ve güncelleştirilmiş bir şekilde ele alır. Alanındaki son yöntemleri ve uygulamaları yansıtması amacıyla bölümleri yeniden düzenlenmiş olan bu kitap, hem temel ilkeleri hem de pratik uygulamaları kapsamakta olup taşınma ve ayırma süreçleri için kapsamlı, birleşik bir kılavuz niteliğindedir.
2
Keywords: Kimya