Değişen ve dönüşen dünyada mühendislik bilimi: disiplinler arası bir yaklaşım - Kızıldeniz, Tefide (Ankara: Astana Yayınları, 2021)
DEĞİŞEN ve DÖNÜŞEN DÜNYADA MÜHENDİSLİK BİLİMİ: DİSİPLİNLER ARASI BİR YAKLAŞIM
2
Keywords: Mühendislik