Prımavera p6 ile planlama sıralı proje oluşturma aşamaları - Bekar, Mustafa (Ankara: Seçkin Yayıncılık, 2023)
Gördüğü ilgi üzerine güncellenmiş 3. Baskısını yapan kitapta, Programa giriş ve yeni bir proje oluşturma için gerekli ayarlar, Proje oluşturma adımlarına göre geniş ve görsel anlatım, Protfolio oluşturma, EPS, Proje, WBS, OBS, Resources, Resources assigment, Hakediş maliyetler, Raporlar gibi bir çok konu yer almaktadır. Ayrıca. uygulamalı örnekle de işlenen konuların daha iyi anlaşılması hedeflenmiştir. Kitap programı kendi kendine öğrenmek isteyenler, bu alanda kursa gidenler ile İnşaat, Enerji, Savunma Sanayi, Otomotiv, Uçak ve Uzay ve Üretim-İmalatın yoğun olduğu yerlerdeki uygulamacılar da hitap etmektedir.
Görsel örnekli anlatımlar İngilizce / Türkçe anlatımlar
2
Keywords: Yönetim ve organizasyon