Elektrik devrelerinin temelleri - Alexander, Charles K.; Sadiku, Matthew N. O. (Ankara: Palme Yayınevi, 2017)
Dünyada Devre Teorisi alanında önemli bir yere sahip olan bu kitabın 5. baskısının çevirisidir.
2
Keywords: Elektrik, elektronik mühendisliği