Lie grupları kinematik - Karakaş, Bülent (Palme Yayınevi, 2023)
Lie Grupları Kinematik kitabı, Lie grup yapısına sahip olan yukarıda adı gecen operator gruplarıyla kinematik çalışmalarının temel bilgilerini aktarmak amacıyla yazılmıştır.