Lie grupları kinematik - Karakaş, Bülent; Baydaş, Şenay (Ankara: Palme Yayınevi, 2023)
Lie Grupları Kinematik kitabı, Lie grup yapısına sahip olan yukarıda adı gecen operator gruplarıyla kinematik çalışmalarının temel bilgilerini aktarmak amacıyla yazılmıştır.
2
Keywords: Matematik