Yeni nesil çocuk şarkıları - Durak, Yavuz (Müzik Eğitimi Yayınları, 2019)
Her yaştaki çocuk koroları için , Okulöncesi-İlköğretim-Ortaöğretim öğrenci ve öğretmenleri için , Eğitim Fakültesi, İlköğretim Bölümü öğrencileri için , Eğitim Fakültesi, Müzik Eğitimi ABD. "Eğitim Müziği Dağarı" Dersi için: Kitapta yer alan eserlerin piyano eşlik partilerini tek tek PDF olarak satın alabilirsiniz... Bu kitapta çoğu TRT ve Kültür Bakanlığı'nın düzenlediği çeşitli beste yarışmalarında ödül alan ve tamamı piyano eşlikli 35 şarkı yer almaktadır. Müzik öğretmenleri ve koro şefleri tarafından "bilgi çağı" çocuklarına uygun, gerek söz ve gerekse müzik bakımından farklı şarkılara duyulan ihtiyaç her geçen gün artmaktadır. Bu gerekçeyle bu baskıda tür olarak klasik formlu eserlerin yanı sıra hip-hop, rap ve rock tarzındaki eserlere de yer verilmiştir. Kitaptaki eserlerin bazıları, Amerika, Avrupa ve Latin Amerika'daki çeşitli çocuk koroları tarafından beğeniyle seslendirilmiş ve uluslararası ödül almıştır. Şarklarının tamamının piyano eşlik notası bulunmaktadır. Bu eşlikleri MuzikKitaplari.com sitesinden indirebilirsiniz. Kitabın beraberindeki CD'de bütün şarkıların ya piyano eşlikleri ya da orkestra ile seslendirilmiş alt yapıları yer almaktadır. Ayrıca CD'nin en başına İstiklal Marşı'nın mi minör tonundaki piyano eşliği eklenmiştir. Yarı playback olarak adlandırılan bu yöntem sayesinde şarkıların ve İstiklâl Marşı'nın seslendirilmesi, hem korolar hem de eğitimciler için daha zevkli ve kolay hale gelmektedir.